A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Woodpecker depurátorok, depurátorfejek

A Woodpecker már 33 éve Kína egyik leginnovatívabb fogászati termékeket gyártó cége. Mára már 140 országban értékesíti fogászati kisgépeit és az azokhoz szükéges alkatrészeket. 10 éve mi is partnerei vagyunk és örülünk a szakszerű és gyors kiszolgálásuknak. Szinte minden európai és amerikai konkurens depurátorfej gyártó termékeit árulja engedéllyel és jóval kedvezőbb áron. 

Amennyiben tőlünk vásárolna depurátorfejet meglévő gépéhez, fontos tudnia, hogy milyen típusú depurátor kézidarabot használ, a rezgőtestnek milyen a menete.

Termékeink az alábbi típusú depurátor kézidarabokkal kompatibilesek:

  1. EMS vagy Woodpecker
  2. Satelec vagy DTE vagy NSK
  3. KaVo Sonicflex
  4. KaVo Sonosoft
  5. Sirona / Siemens
  6. Amdent / LM

Abban ez esetben, ha a fenti felsorolásban nem találja meg az Ön által használt depurátor kézidarabjának gyártóját, javasoljuk, hogy vásároljon egy Woodpecker által gyártott Woodpecker vagy DTE márkájút, hiszen a gép alkatrészei és szervizigénye jelentősen kedvezőbb lehet a következő években.

Az online katalógus linkre kattintva megtekintheti és könnyen kiválaszthatja, hogy a Woodpecker egy-egy célra milyen végződéseket kínál.

24 éves fogorvosi tapasztalatommal bátran ajánlom a Woodpecker összes termékét, mert ár/érték/fenntartás arányban az egyik legjobbak világszerte.


A fogorvosi szakmánk korábban megszokott egyfunkciós ultrahangos fogkőeltávolítóktól el kell szakadnunk és bátran meg kell ismerkednünk az utóbbi 20 év fejlesztéseivel.

Gyökérkezelés
  • A fogkőeltávolító gépünk most már elengedhetetlen része a gyökérkezelési eljárásainknak: csatorna preparálás, betört műszer eltávolítás, gyökértömés tömörítés speciális depurátor fejekkel. 
    A gondos fogorvos szeretné betartani a gyártók felhasználási idejére tett ajánlatát. A legtöbb ilyen tűt maximum tízszer ajánlott használni. Eddig nehéz volt nyomon követni a felhasználó számára, hogy hányszor is használta. Na ennek vége: Próbálja ki Tépegethető gumi stop-ukat

Fogpótlások előkészítése
  • Fogpótlásokhoz előkészítés során nagyon finoman és pontosan meg tudjuk munkálni a koronákhoz szükséges vállakat.
Töméskészítés
  • Töméskészítéshez az üregalakításban is tudnak segíteni a depurátorok speciális végződései és tömés tömörítésben is.
Implantáció, Csontsebészet
  • Implantáció, csontsebészet: A Woodpecker csontsebészeti gépeinek speciális működő végeivel gyorsan, pontosan, minimál invazívan tudjuk preparálni az állcsontot. Implantátumok széleit is tudjuk titán-műanyag végződésekkel tisztítani. Retrográd gyökértöméshez is nagy segítséget nyújtanak spéciális depurátorfejeink. Ha felkeltettük érdeklődését, Írjon nekünk >>>

A legújabb generációs fogkőeltávolító gépeink szakmánk minden területén nagy segítségünkre lehetnek, ha kihasználjuk a lehetőséget.  A teljes Depurátor termékpalettánkat ezen az oldalon érheti el >>>