A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Fizetési lehetőségek

1. Bankkártyás fizetés online, megrendeléskor:

Szerintünk a vevő számára ez a legolcsóbb formája a fizetésnek. Először is, mert a legtöbb bank nem von le jutalékot a bankkártya használótól, másodszor mert nem kell önnek ehhez a céges számláról pénzt kivenni, ami mára elvesztette ingyenességét. Harmadszor, mert a rendelt áru átvételekor megússza, hogy a futárszolgálatnak borravalót kelljen adnia, ami ugyancsak költségnövelő tétel lenne. (Azért ha nagyon akar, adhat) A mi számunkra nem a legolcsóbb forma, de gyors és biztonságos. A bankkártya adatai csak a bankhoz futnak be, mi semmilyen adatot nem kapunk ennek kapcsán, csak a sikeres fizetésről egy emailt. Aki ennek ellenére nem szeretné feltenni az internetre a bankkártya adatait, annak a következő fizetési módot javasoljuk.

2. Bankkártyás fizetés mobil pos terminálon a GLS futárnak az áru átvételekor:
Régi vágyunk teljesült, egy újabb kényelmi szolgáltatással tudtuk bővíteni fizetési lehetőségeinket. A GLS 2016 szeptemberétől lehetővé teszi a Keverőcsőr Webáruház ügyfelei számára a bankkártyás fizetést. 

3. Banki előreutalás:
Ebben az esetben a rendelést követően 24 órán belül kap emailen egy díjbekérőt (=proforma számlát), amit ha utalással  teljesít ( megjegyzésbe kérjük beírni a számla azonosítóját) és megérkezik hozzánk a pénz, 12 órán belül küldjük az árut, ami további 48 órán belül a kívánt helyen landol. Itt sem kell pénzzel foglalkoznia önnek vagy a beosztottjának az áru átvételekor! 

4. Készpénzes fizetés:
Ez a fizetési forma nálunk csak a GLS Csomagponton / GLS futárnál lehetséges

5. Utánvét:
Ön a szállítócégnek fizeti ki készpénzben a rendelés árát a saját szállítási címén. GLS utánvét 500.000 ft-os rendelési összegig lehetséges.

Tisztelt Vásárlónk!
GLS Kiszállításra és Csomagpontra fix 280 ft-os fizetési illetéket vagyunk kénytelennek áthárítani a GLS áremelése miatt. Amennyiben szeretne kártyával fizetni és nem szeretne illetéket fizetni, kérjük, hogy válassza az online bankkártyás fizetést webáruházunkban vagy a GLS csomagautomatát és utánvétet, melyek esetében a bankkártyás fizetés továbbbra is ingyenes.

6. Paypal

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nemcsak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Tisztelt Vásárlónk!
A PayPal fizetésekre 3%-os fizetési illetéket vagyunk kénytelennek áthárítani. A PayPal kedvezőtlen díjszabása miatt. Amennyiben szeretne kártyával fizetni és nem szeretne illetéket fizetni,kérjük, hogy válassza az online bankkártyás fizetést.

8. Banki utalás utólag:
Sajnos ez a fizetési forma nálunk nem lehetséges, Ha szeret utalni, akkor válassza az előre utalást! Ha például reggel jelzi a rendelését és az előre utalási szándékát, néhány órán belül küldjük a díjbekérőt , ön rögtön utal és ha mi 12 óráig látjuk beérkezni a pénzt, küldjük is az árut. .