A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Fogászati egyszerhasználatos orvosi vizsgálókesztyű

Orvosi kesztyű, és fertőtlenítőszer termékeinket készlethiány miatt csak fogorvos vásárlóink számára forgalmazzuk rendelési mennyiségi korlátokkal. Ennek köszönhető, hogy ezen termékeinkből egyáltalán van még készleten. Ezen termékeket csak bejelentkezés után fogják látni a fiókjukban, a COVID-19 menüpontban. Ha új regisztrációja van, kérjük, jelezze az info@keverocsor.hu e-mail címen. 

A Covid-19 vírus miatt kialakult egészségügyi termékek hiánya sajnos elérte a kesztyűforgalmazást is, ezért be kell vezessünk erre termékkörre is korlátozást. Célunk az hogy a vásárlóinkkal szolidárisak legyünk és a lehető legtöbbhöz eljusson a termékünk és védje a fogászati dolgozók egészségét. Nem szeretnénk, hogy egy kisebb csoport 20 évre elegendő mennyiséget felhalmozzon vagy viszonteladja a kiesett bérét pótlandóan illegálisan. A korlátozás azt jelenti, hogy havonta 1 cég 1doboz (=100 db) kesztyűt kaphat a fogorvosának és egy doboz kesztyűt az asszisztensnőjének. (Hiába van egy cégben 20 vagy 40 alkalmazott, akkor is a mostani helyzetben egy időben valószinüleg 1 fogorvos fog csak dolgozni ügyeletben,)

Kevesebb márkát forgalmazunk fogászati egyszerhasználatos orvosi vizsgálókesztyűből, mint a legtöbb fogászati kereskedelmi cég. Mert azon törjük a fejünket a nap 24 órájában, hogyan tudnánk a lehető legjobb ár/értékű, jó minőségi kesztyűt a lehető legnagyobb mennyiségben raktáron tartani. Nem célunk ezen a területen a nagyobb haszon reményében rábeszélni, rászoktatni önöket cifrább  drágább termékekre. 

Rendezés: