A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Fogászati egyszerhasználatos orvosi vizsgálókesztyű

A Covid-19 vírus miatt kialakult egészségügyi termékek hiánya sajnos elérte a kesztyűforgalmazást is, ezért be kell vezessünk erre termékkörre is korlátozást. Célunk az hogy a vásárlóinkkal szolidárisak legyünk és a lehető legtöbbhöz eljusson a termékünk és védje a fogászati dolgozók egészségét. Nem szeretnénk, hogy egy kisebb csoport 20 évre elegendő mennyiséget felhalmozzon vagy viszonteladja a kiesett bérét pótlandóan illegálisan. A korlátozás azt jelenti, hogy havonta 1 cég 1doboz (=100 db) kesztyűt kaphat a fogorvosának és egy doboz kesztyűt az asszisztensnőjének. (Hiába van egy cégben 20 vagy 40 alkalmazott, akkor is a mostani helyzetben egy időben valószinüleg 1 fogorvos fog csak dolgozni ügyeletben,)

Kevesebb márkát forgalmazunk fogászati egyszerhasználatos orvosi vizsgálókesztyűből, mint a legtöbb fogászati kereskedelmi cég. Mert azon törjük a fejünket a nap 24 órájában, hogyan tudnánk a lehető legjobb ár/értékű, jó minőségi kesztyűt a lehető legnagyobb mennyiségben raktáron tartani. Nem célunk ezen a területen a nagyobb haszon reményében rábeszélni, rászoktatni önöket cifrább  drágább termékekre. 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.