A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

FrontER DrilSafe fogászati fúrófertőtlenítő, 1 liter

Ár:
2.365 Ft (1.862 Ft + ÁFA)
Cikkszám: FDER0101
Gyártó: FrontER
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. január 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Használatra kész tisztító és fertőtlenítőszer forgóeszközökhöz. A DrilSafe precíziós forgóeszközökhöz és egyéb invazív orvosi eszközök egyidejű tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas.

Alkalmazás:
A Dril Safe acélból, nagy keménységű fémekből, nagy keménységű anyagokból, gyémántból készült fúrók, marófejek, valamint csiszoló és polírozó eszközök, például szilikon polírkorongok, kerámiabetétek és gyökerkezelő eszközök fertőtlenítéséhez ajánlott. Korróziógátló adalékokat tartalmaz, melyek megóvjak a fémből készült eszközöket. Kiváló tisztító képességű, még rászáradt szerves maradványok eseten is. Az eszközök tárolókban végzett merítőfürdővel, vagy ultrahangos fürdővel fertőtleníthetők.


Antimikrobiális spektrum:
Baktériumok (köztük MRSA) az EN 13727 és EN 14561 szerint: 15 perc.  Adenovfrusok: EN 14476: 15 perc. Poliovfrus: EN 14476: 15 perc. Köpenyes vírusok (HBV, HIV, HCV, Vaccinia, BVDV): EN 14476: 15 perc. (.,Magas szervesanyag - tartalom"),Gombák (C. albicans) az EN 13624 es EN 14562 szerint: 15 perc. Mycobacteria (M. avium, M. Terrae) az EN 14348 és EN 14563 szerint: 15 perc. 


Használati utasítások:

Az eszközöket használatot követően azonnal helyezze a hígítatlan oldatba! Az eszközök minden részé és furata teljesen el kell, hogy merüljön az oldatban. A megfelelő idő elteltével vegye ki az eszközöket, öblítse el őket vízzel, majd szárítsa meg! Látható szennyeződés eseten kefével tisztítsa meg az eszközt, majd ismét merítse alá az oldatba! Ha az eszközök tiszták, fertőtlenítésre kerültek és megszáradtak, sterilizálhatók. Ne öntse össze, ne keverje más tisztító- vagy fertőtlenítőszerekkel! A termék csak professzionális felhasználók számára készült.

Összetevők:
100 g termek tartalmaz  0,14 g Poly(oxy-1,2-etanodilo),.alfa.-[2-(didecylmethyloamino)ethylo]-.omega.-hydroxy.propanoate(salt), 0,15 g N-(3-aminopropylo)-N-dodecylopropane-1,3-diamine.


Óvintézkedések:
Ártalmas a vízi elővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. A 648/2004/EK szerint tartalmaz: <5% kationos felületaktív anyagot, illatanyagokat. A felületaktív anyagok megfelelnek a 648/2004/EK rendeletben előírt biológiai leomlási követelményeknek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!