A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Kiterjesztett Garancia Webáruházunkban
 
2014. januárjától

Megdupláztuk a visszavásárlási Garanciát:

14 helyett 28 napos 100% Pénzvisszafizetési Garanciát nyújtunk. Ön Kockázat nélkül vásárolhat

Megbontatlan áru esetén a vásárlástól számított 4 héten belül a Keverőcsőr a termék árát visszafizeti Önnek az eredeti számla vagy blokk ellenében.

Levásárlási lehetőséget biztosítunk megbontatlan áru esetén 4 hét elteltével, 90 napon át.

A termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.


Bevezettük az Árgaranciát a megjelölt termékeinknél 
Keresse a matricát termékeink fényképén

Ha Ön a Keverőcsőr.hu-nál vásárolt terméket a vásárlást követő 10 napon belül más Fogászati kereskedő szórólapjában vagy hirdetésében kedvezőbb áron találja meg, a Keverőcsőr Fogászati Webáruház árgaranciája biztosítja Önnek, hogy
 
a Keverőcsőr a különbözet kétszeresét visszatéríti Önnek 

vásárlási utalvány formájában.

Az Árgaraciás termékeinket a www.keverocsor.hu/argarancia oldalon is megtalálja


Küldje el az aktuális szórólapot, hirdetést vagy a megvásárolt termék számláját, és kérje az árgarancia érvényesítését e-mailben vagy faxon. Az árgarancia bizonyítottan azonos minőségű termékre, csak kiskereskedelmi mennyiségnél érvényesíthető.


Garanciális feltételek
HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák, vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében az általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

  • A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
  • A  nyugta vagy számla egy példánya
  • A cégünk által kiállított jótállási jegy  
  • A termékhez gyárilag mellékelt GYÁRI GARANCIA JEGY

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 
A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvéleménye alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/importőr telefonszámán vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás, akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  Amennyiben a meghibásodottnak vélt termék vizsgálata során kiderül,hogy hibátlan az áru, akkor az Eladónak jogában áll szerviz munkadíjat és a visszaküldéskor szállítási díjat felszámolni.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

1 éves cseregarancia !

Mi nem szeretnénk feleslegesen feltartani a munkájában, így ha garanciális problémája merülne fel, értesítsen minket!

Cseregaranciás termékeink:

Kézidarabok

Depurátorok

Fóliázó gépek

Led fotopolimerizációs lámpák

Intraoralis homokfúvók

Ultrahangos tisztítók

Desztilláló készülékek

Amalgám- vagy kapszulakeverők

Apexlokátorok

Elektromos pulpavizsgálók

Lupék

Rotorok (ezekre csak 3 hónap! Mert sajnos van, aki kenés nélkül éjjel-nappal ugyanazt a turbinát használja)

 

Keresés