A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

COVID-19: Egyes kesztyű, Fertőtlenítőszer termékeinket készlethiány miatt csak fogorvos vásárlóink számára forgalmazzuk

2020. 03. 01. 12:56:28

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkanap 10-14 óra között tudjuk hívásaikat fogadni. A személyes átvétel szünetel, csak GLS csomagponton vagy GLS futártól tudják az árut átvenni. Mi egész évben igyekszünk másnapra szállítani, de jelenleg olyan óriási rendelésállományunk lett, ami miatt az átlagos kiszállítási idő 1-3 nap. Rendelést e-mailben, telefonon sajnos nem tudunk felvenni, csak a webáruházban tudunk rendelést fogadni.

Egyes Orvosi kesztyű, és fertőtlenítőszer termékeinket készlethiány miatt csak fogorvos vásárlóink számára forgalmazzuk rendelési mennyiségi korlátokkal. Ennek köszönhető, hogy ezen termékeinkből egyáltalán van még készleten. Ezen termékeket csak bejelentkezés után fogják látni a fiókjukban, a COVID-19 menüpontban. Ha új regisztrációja van, kérjük, jelezze az info@keverocsor.hu e-mail címen. 

Azon védőfelszereléseket (pl:  kézfertőtlenítő, arcvédőpajzs), amelyekből rendelkezünk megfelelő mennyiséggel, hogy a nem fogorvos igényeket is kiszolgáljuk, megtalálják a Pácienseknek menüpontban.

Folyamatosan dolgozunk új beszerzési források felkutatásán, helyettesítő termékek beszerzésén. Sajnos a beszállítóink részéről áremelés várható, de abban biztosak lehetnek, hogy - ahogy eddig is, úgy ezután is - cégünk nevéhez híven tisztességes kereskedelmi gyakorlatot folytatunk, és csak annyival emeljük árainkat, amennyivel a mi költségeink növekednek. Kérjük, iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy értesüljenek az új szállítmányok érkezéséről. Köszönjük megértésüket!

Dr. Handa Tibor, 
fogszakorvos, a Fair-Trade Dental Kft ügyvezetője