A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi Szállítási időnk 1-2 munkanap

2022 júniusában vállalatirányítási rendszerünk fejlesztése miatt a rendelésfeldolgozás esetenként lassulhat. Várható szállítási időnk: 1-2 munkanap.

Új vállalatirányítási rendszert vezettünk be

Tisztelt Ügyfeleink!

2022 júniusában vállalatirányítási rendszerünk fejlesztése miatt a rendelésfeldolgozás esetenként lassulhat, nem várt hibák jelentkezhetnek.

Ami közvetlenül érinti Önt:

2022. június 15-től a GLS címke nyomtatás pillanatában e-számlát küldünk e-mailben, melyet elektronikus formában kell megőrizni, ezért számláink folyamatosan megtalálhatók a Számlázz.hu-s fiókban, onnan bármikor letölthetők, hordozhatók.

Elegendő egyetlen számlaértesítő emailt megnyitni és rákattintani a Letöltöm a számlát gombra,

A hivatkozást megnyitva a tovább a vevői fiókba  gombra kell kattintani

azon keresztül már láthatja az összes korábbi számláját is
(csak a 2022.06.15 után kiállított számlákat)


Amiért fejlesztünk:
Több, mint 5 éve változatlan létszámban szolgáljuk ki az egyre bővülő rendeléseket. A folyamatosan emelkedő beszerzési árak mellett kötelességünknek érezzük, hogy amit mi meg tudunk tenni az árak fékentartása érdekében, azt megtegyük. Magunkon spórolunk. Informatikai fejlesztésekkel érjük el, hogy a következő években is ugyanezen létszámmal hatékonyabban tudjuk webáruházunkat működtetni növekvő forgalom mellett. 

A másik fontos ok a fenntarthatóság növelése. A 2020-as évek a fokozodó nyersanyag hiány miatt sajnos rá fognak mindenkit ébreszteni arra, hogy az újrahasznosítás terjedése önmagában nem elegendő, a pazarlással is le kell számolnunk. Évről-évre csökkentettük a papír felhasználásunkat, nem nyomtatunk prospektust, reklámanyagokat. Az eddig használt újrahasznosított papír helyett pedig bevezetjük az elektronikus rendelésösszekészítést, valamint számlázást, így több tonna papírt fogunk megspórolni a jövőben.

Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!

Keverőcsőr Webáruház Csapata