A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü

Ünnepi nyitva tartás 2018

Kedves Kollégák!

 

Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk!

Magyarországon a KSH adatai szerint másfél millióan élnek mélyszegénységben, köztük nagyon sok gyermek. Ezért csatlakozott a Keverőcsőr Webáruház csapata idén már negyedik alkalommal a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához. Munkatársaink a rendelések feldolgozása mellett a szegény sorsú gyermekek ajándékait is becsomagolták. Ahogy cégünk fejlődik, évről évre egyre több csomagot készítünk. Idén nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra is: a csomagolás újrafelhasználható, az ajándékok nagy részét charity boltokban vásároltuk vagy családi körben gyűjtöttük.

Ha Ön is szeretne csatlakozni, a Cipősdoboz akció 20-a szerdáig várja az adományokat!
Újdonság idén, hogy online cipősdobozokat lehet vásárolni 3 ezer forint értékben a Liliput Játékvilág honlapja segítségével.

Amennyiben még az idei évre terveznek rendelést leadni, és szeretnék azt idén átvenni, kérjük, december 19-e szerda éjfélig tegyék meg. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani. Átvételi pontunk december 20-tól január 2-ig zárva lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés