A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Szállítási költség

Az ország egész területén ingyenes a kiszállítás bruttó 20.000 Ft-ot elérő rendelés esetén! 
20.000 Ft alatti rendelés esetén pedig GLS Futárral csak 990 Ft
 

(az EU országok díjait itt találja)

Ha 13 óráig megrendeli, másnapra kiszállítjuk

Bővítettük raktárkapacitásunkat, így több száz termékünk 95%-át raktárról tudjuk kiszállítani, akár már másnapra. Ha Ön hétköznap 13 óráig leadja rendelését, futárszolgálatunk, a GLS 90%-os valószínűséggel másnapra kiszállítja a megrendelt árut. A péntek délelőtti rendelések hétfőn kerülnek kiszállításra. Banki előreutalás fizetési mód esetén csak az utalás jóváírását visszaigazoló banki üzenet megérkezését követően tudjuk a csomagot a futárszolgálatnak átadni.

Nagyobb Akciók (Dental World, Black Friday) idején előfordulhat, hogy nem tudunk másnapra szállítani, erről a honlap tetején tájékoztatjuk vásárlóinkat


RUGALMAS KISZÁLLÍTÁS

Tisztelt Ügyfeleink!

Szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése új állomáshoz érkezett: bevezettük a GLS Flexdelivery-t. Ez azt jelenti, hogy amennyiben GLS Futárszolgálattal kérte a kiszállítást, akkor a megrendelés napján lehetősége van rugalmasan változtatni a kiszállítás helyén vagy időpontján. Mindezt a csomagom.eu weboldalon a GLS-től e-mail-ben kapott belépési adatokkal teheti meg.

A GLS minden esetben a küldemény összeállítását követően, és a kiszállítás napjának reggelén megerősíti a csomag felvételét, és tájékoztatja a kézbesítés várható időpontjáról 3 órás intervallum megadásával.

Bankkártyás fizetés a GLS rendszerében:  A belföldi utánvétes csomagokat így már nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is kifizetheti


Az ingyenes kiszállításon kívül az alábbi kedvezményekkel is élhet webes rendelés esetén:

Hányféle módon juthat termékeinkhez?

Leggyorsabb, legkényelmesebb mód, ha a GLS-sel történő házhoz szállítást választja. Ha ad egy tól-ig időintervallumot a rendeléskor a megjegyzésben, hogy mikor találják a szállítási címen, mi jelezzük a futárszolgálatnak. 

  Figyelem:  A 20.000 Ft alatti rendelésnél az egységes 990 Ft-os kiszállítási díj csak a GLS-es futárszolgálatra vonatkozik

Ha nem tartózkodik fix időkben adott helyeken, válassza GLS csomagpont szolgáltatását

Ha szereti élőben látni és kipróbálni a terméket és van ideje: Felkeresheti székhelyünket (előre egyeztetett időpontban) vagy beugorhat üzletünkbe: Budapest, VII. István utca 45., is hétköznap 8-16 óráig (előzetes jelzés nélkül is).

Új szolgáltatás Budapest Expressz:Szállítási feltételek

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal, stb. történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: GLS futárszolgálat, GLS csomagpont, személyes átvétel,
Kiszállítási idő: összes raktáron lévő termékünknél 24-48 óra, kivéve a raktáron nem lévő kézidaraboknál és kisgépeknél 2-6 hét!

Ha a szállítást nem tudjuk egy alkalommal megoldani, a többi szállítás a mi költségünk. 

Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad el.

GLS utánvét 500.000 ft-os rendelésig lehetséges

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.