A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Szállítási költség

Az ország egész területén ingyenes a kiszállítás bruttó 30.000 Ft-ot elérő rendelés esetén! 

30.000 Ft alatti rendelés esetén a csomag súlya alapján az alábbi költségekkel kell számolni:

  GLS Csomagautomata  utánvét  GLS Csomagpont  utánvét  GLS kiszállítás  utánvét 
0-5 kg  950 Ft  0 Ft  1.090 Ft  280 Ft  1.290 Ft  280 Ft 
5-10 kg  1.490 Ft  0 Ft  1.490 Ft  280 Ft  1.490 Ft  280 Ft 
10 kg - 40 kg  1.490 Ft  0 Ft  1.490 Ft  280 Ft  1.950 Ft  280 Ft 
30.000 Ft
feletti vásárlás 
0 Ft  0 Ft  0 Ft  280 Ft  0 Ft  280 Ft 

(az EU országok díjait itt találja)

Ha 12 óráig megrendeli, másnapra kiszállítjuk*

Bővítettük raktárkapacitásunkat, így több száz termékünk 95%-át raktárról tudjuk kiszállítani, akár már másnapra. Ha Ön hétköznap 12 óráig leadja rendelését, futárszolgálatunk, a GLS 90%-os valószínűséggel másnapra kiszállítja a megrendelt árut. A péntek délelőtti rendelések hétfőn kerülnek kiszállításra. Banki előreutalás fizetési mód esetén csak az utalás jóváírását visszaigazoló banki üzenet megérkezését követően tudjuk a csomagot a futárszolgálatnak átadni.

*Nagyobb Akciók (pl: Dental World, Black Friday) idején előfordulhat, hogy nem tudunk másnapra szállítani, erről a honlap tetején tájékoztatjuk vásárlóinkat


RUGALMAS KISZÁLLÍTÁS GLS-sel

Tisztelt Ügyfeleink!

Szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése új állomáshoz érkezett: bevezettük a GLS Flexdelivery-t. Ez azt jelenti, hogy amennyiben GLS Futárszolgálattal kérte a kiszállítást, akkor a megrendelés napján lehetősége van rugalmasan változtatni a kiszállítás helyén vagy kézbesítés napján. Mindezt a csomagom.eu weboldalon a GLS-től e-mail-ben kapott belépési adatokkal teheti meg.

A GLS minden esetben a küldemény összeállítását követően, és a kiszállítás napjának reggelén megerősíti a csomag felvételét, és tájékoztatja a kézbesítés várható időpontjáról 3 órás intervallum megadásával.

Bankkártyás fizetés a GLS rendszerében:  A belföldi utánvétes csomagokat így már nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is kifizetheti

A címzett előnyei

  • Értesítés a kiszállításról
  • Előre jelzett szállítási időablak
  • Kézbesítési lehetőségek kiválasztása regisztráció nélkül – egyszerűen és gyorsan online
  • Három kiszállítási kísérlet

Kézbesítési lehetőségek:

  • Kézbesítés egy másik munkanapon
  • Kézbesítés egy új címre
  • Kézbesítés munkaidő után 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban)
  • Kézbesítés egy GLS CsomagPontba
  • Kézbesítés egy GLS Automatába

FOXPOST szállítási mód 2023-ban az Orczy úti zebra átadása után visszatér:Szállítási feltételek

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal, stb. történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: GLS futárszolgálat, GLS csomagpont, Foxpost Csomagautomata, személyes átvétel,
Kiszállítási idő: összes raktáron lévő termékünknél 24-48 óra, kivéve a raktáron nem lévő kézidaraboknál és kisgépeknél 2-6 hét!

Ha a szállítást nem tudjuk egy alkalommal megoldani, a többi szállítás a mi költségünk. 

Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad el.

GLS utánvét 500.000 ft-os rendelésig lehetséges

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.