A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

One More Round — Még Egy Kör

Cégünk a Fair-Trade Dental Kft. nevéhez híven fontosnak tartja, hogy működése évről-évre kisebb környezeti terheléssel járjon. 2020 óta nem készítünk Keverőcsőr prospektust. A tavalyi évben papírmentessé tettük irodánkat, e-mailben küldjük számlát. Az idei évben használt doboz beszerzésekkel növeltük az újrafelhasznált (re-use) csomagolás arányát. Csomagjaink több, mint fele re-use dobozban került kiküldésere.

Az idei Európai Hulladékcsökkentési Hét-hez csatlakozva 2023.11.18-26 között azt vállaltuk, hogy One More Round —  Még Egy Kör néven meghirdetett akciónk keretében egy teljes hétig minden csomagot re-use csomagolásban küldtünk ki: amíg lehet ne dobjuk ki még a szelektív kukába se a csomagolóanyagot. A célunk az, hogy a jövőben ezt egész évben teljesíteni tudjuk. Adjuk meg az esélyt, hogy menjen még egy kört, amíg használni lehet. Az újrafelhasználás környezetbarátabb, mint az újrahasznosítás.