A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Kedvezmények

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Amennyiben Ön a lehető legnagyobb kedvezményt szeretné igénybe venni, érdemes regisztrálnia webáruházunkba és csatlakoznia Törzsvásárlói programunkhoz, melynek előnyeit már több száz ügyfelünk élvezi.

Ha Ön tárgyévben legalább 200.000 Ft összértékében vásárolt, részt vehet törzsvásárlói programunkban, amelyben nagyobb kedvezményt kaphat hűségpontok formájában.

Törzsvásárlóként kedvezményeit a rendszer automatikusan megjegyzi és a felhasználói fiókjához köti. Nincs tehát szükség sem törzsvásárlói kártyára, sem kuponkódra.

A hűségpontok 90 napig érvényesek.
1 hűségpont beváltáskor legalább 50 Ft-ot ér. 

Ha Ön már rendelkezik pontokkal, a Pénztárban a jobb oldalon a kupon jóváírás alatt fogja megtalálni. Amennyiben elegendő pont áll a rendelkezésére, akár az egész rendelés is ingyenes lehet.

A rendszer mindig a legrégebbi pontokat költi el. Amennyiben a rendelést Ön leadta, és azt részben vagy egészben pontokból fizette, akkor ez az adat a Fiók menüpontban látszódik a rendelés adatainál. Aktuális pontjait szintén a Fiók oldalán érheti el, az oldalt lejjebb görgetve.

A Hűségpontok beváltása a Pénztárban lehetséges:

 

 

Azonnali Kedvezmény Rendszer
Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a mennyiségi árkedvezményt vagy más néven azonnali kedvezményt határozatlan időre felfüggesztettük, hogy a kedvező árainkat minél több termék esetében tartani tudjuk.