A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Rólunk

Gyorsgombok:  Kapcsolat |  Vásárlási feltételek | Blog | Adatvédelmi nyilatkozat | Internetes kártyás fizetési tájékoztató Keverőcsőr.hu Fogászati Webáruház 

Fogászati eszközök kereskedése

Kedves Fogorvos Kolléga!

Ha Önnek (is) korlátozottak az anyagi erőforrásai, és a korábbi jövedelmi helyzetét szeretné fenntartani, akkor bizony alaposan végig kell gondolnia, hogy mire költi a pénzt, és hol szerzi be fogászati alapanyagait. Tájékozódjon a hazai árakról, mert szélsőséges esetben akár 73%-al olcsóbban is beszerezhető a havi anyagszükséglet, ami éves szinten több százezer forint, vagy a praxis méretétől függően akár milliós tétel is lehet.

Ismerjen meg minket!

Olvassa el a Dental.hu szakmai portálon megjelent interjút 
Dr. Handa Tiborral a Keverocsor.hu webáruház alapítójával >>>

Rólunk mondták
Összegyűjtöttük vásárlóink véleményét webáruházunkról, amit következő linken megosztunk Önökkel:
>>>

Munkatársaink:

Dr. Handa Tibor

ügyvezető, fogszakorvos
 

 


 

Hodvogner Zsófia 

irodavezető

Cziglán Tamás

informatika és online marketing tanácsadó

Molnár József

kereskedelmi ügyintéző
szerviztechnikus

 

 

 

Szolgáltató adatai:

Keverőcsőr.hu fogászati webáruház - Fogászati eszközök kereskedése

Cégnév: Fair-Trade Dental Kft
Tel: 06-1-792-7332 (9:00-15:00) 

E-mail cím: info@keverocsor.hu
Szolgáltató székhelye: 1089 Budapest, Orczy út 41.
Cégjegyzékszám: 01-09-344508, Adószám: 24335296-2-42

Átvételi pont címe: 1089 Budapest, Orczy út 41.
Megtekintheti, kipróbálhatja termékeinket, de csak a Webáruházunkban leadott rendeléseket tudja átvenni

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9:00-15:00-ig

Bejegyző bíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság Cégbírósága 
Tárhely szolgáltató adatai: ShopRenter.hu Kft., 4028 Debrecen, Kassai út 129.


 

Cégünk küldetése:

Csaknem húsz éve dolgozom fogorvosként, sok rendelőben megfordultam. Ezen idő alatt gyakran járt a fejemben, hogyan lehetne a praxis működését hatékonyabbá tenni. Máig nem tudom elfogadni, ha a fogorvos vezető a költségcsökkentésen a vele dolgozók fizetésének és járulékainak lefaragását érti, miközben két kézzel szórja a pénzt más területen. Szeretnék weboldalunkon sok hasznos tapasztalatot megosztani a kollegákkal, hogy ezekből profitálva minél több pénzt takarítsanak meg.

Dr. Handa Tibor
Keverőcsőr.hu - Fogászati webáruház alapítója, fogszakorvos

Legyen mindig jól értesült, csatlakozzon facebook oldalunkhoz: www.facebook.com/keverocsor


Amit tudunk ígérni:

 • Állandó kedvező ár. Az általunk forgalmazott termékek 85%-át nem fogja tudni magyarországi legális fogászati kereskedőtől olcsóbban beszerezni (valódi diszkont vagyunk). Ha mégis van, aki nálunk jobb áron adja tartósan (több mint 1-2 hónapig), akkor értesítsen és megajándékozzuk.

 • Fizethet bankkártyával a webshopunkon vagy rendelőjében a megrendelt áru átvételekor, mobil pos terminálunk segítségével.

 • Elmondjuk, hogyan kellene ápolni tartós termékeinket, hogy a leghosszabb ideig működőképesek legyenek.

 • Ha garanciális időn túl javíthatatlanul elromlik tőlünk vásárolt terméke, akkor 1000 Ft-ért visszavásároljuk Öntől- azaz jóváírjuk következő vásárlásánál - és visszajuttatjuk a gyártási helyére. (Környezettudatosság !)

 • Gondoskodunk kisgépeink alkatrészellátottságáról, amelyeket megvéve minimális műszaki érzékkel akár Ön is - szervizes nélkül is! - működésbe helyezhet. (pl. LED lámpa új akkumulátora, kuplung LED izzója, homokfújó új fúvókája, stb.) Az ön kiszolgáltatottsága csökken.

 • Amíg nem találunk megbízható, hosszú távon elérhető, jó fogászati szervizest, addig nem adunk el komolyabb szervizigényű gépeket. Hiába kecsegtet minket is a nagy értékű ügylet nagy jutaléka.

 • 28 napos visszavásárlási garanciát és ingyenes termékmintákat.

Amit nem fognak tőlünk látni:

 • Mivel nem a kereskedelem az egyetlen pénzbevételi forrásunk, és szerintünk több jó szándék szorult belénk, mint néhány kereskedelmi konkurenciánkba, így nem fogunk hívatlanul beállítani önökhöz, nem fogjuk munkaidőben a nyakukba varrni általunk kitűnőnek ítélt (de csak a mi javunkat szolgáló) termékeket. Termékeink árai magukért beszélnek, ezért nem kell hozzá ember, aki rábeszéli önre. Mi az ismeretterjesztésre helyezzük a hangsúlyt, és nem az egyoldalú haszonszerzésre.

 • Nem fogunk álakciós (pl. amikor piaci áraink fölé kétszer akkora árat írunk, áthúzzuk és beírjuk, hogy 50 %-os kedvezmény) árakkal Önt sürgős vásárlásra sarkallni.

 • Nem fogjuk az Önök email címeit heti szinten jelentéktelen híreinkkel bombázni.

 • Nem fogjuk eltitkolni, hogy termékeink egy jó részét Európán kívülről szerezzük be, és nem nevezzük saját termékeinknek őket.

 • Nem fogjuk drága termékeink árát azzal magyarázni, hogy a piacon található többi hasonló árunál ez tartósabb, színvonalasabb, fenntartása olcsóbb (csak hogy az ár/érték arányt valahogy korrigáljuk).

 • Nem ígérjük, hogy a kézidarab és fogászati kisgép termékeinket a rendelőjébe juttatjuk 5 munkanapon belül (sajnos kisebb raktárkészlettel rendelkezünk, mint a nagy nyugat-európai multinacionális konkurens cégek), de  legkésőbb  4-6 héten belül kiszolgáljuk Önt.

  / A teljesítési idő az egyetlen tényező, amellyel 1-2 Magyarországon müködő fogászati kereskedelmi cég jobb lesz, mint mi. /

 • Valószínűleg nem fogja tudni nálunk minden fogászati anyagát, gépét beszerezni, mert nem célunk a Magyarországon fellelhető teljes termékpaletta kínálata.  / Mert ez egyértelmű áremelést okoz minden kereskedő cégnél. 

TEÁOR számunk: 4791- Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-65163/2013

Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartási szám: PE24335296