A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Gyorsgombok:  Kapcsolat |  Vásárlási feltételek | Blog | Adatvédelmi nyilatkozat | Internetes kártyás fizetési tájékoztató Keverőcsőr.hu Fogászati Webáruház 

Fogászati eszközök kereskedése

Kedves Fogorvos Kolléga!

Ha Önnek (is) korlátozottak az anyagi erőforrásai, és a korábbi jövedelmi helyzetét szeretné fenntartani, akkor bizony alaposan végig kell gondolnia, hogy mire költi a pénzt, és hol szerzi be fogászati alapanyagait. Tájékozódjon a hazai árakról, mert szélsőséges esetben akár 73%-al olcsóbban is beszerezhető a havi anyagszükséglet, ami éves szinten több százezer forint, vagy a praxis méretétől függően akár milliós tétel is lehet.

Ismerjen meg minket!

Olvassa el a Dental.hu szakmai portálon megjelent interjút 
Dr. Handa Tiborral a Keverocsor.hu webáruház alapítójával >>>

Rólunk mondták
Összegyűjtöttük vásárlóink véleményét webáruházunkról, amit következő linken megosztunk Önökkel:
>>>

Munkatársaink:

Dr. Handa Tibor

ügyvezető, fogszakorvos
 

Li Juan

beszerzési menedzser
 

Hodvogner Zsófia 

irodavezető

Cziglán Tamás

informatika és online marketing tanácsadó

Molnár József

kereskedelmi ügyintéző
szerviztechnikus

Zimányi Judit

Fogászati asszisztens, 
kereskedelmi munkatárs 

szülési szabadságon

 

Szolgáltató adatai:

Keverőcsőr.hu fogászati webáruház - Fogászati eszközök kereskedése

Cégnév: Fair-Trade Dental Kft
Tel: 06-1-792-7332 (8.00-16.00) 

E-mail cím: info@keverocsor.hu
Szolgáltató székhelye: 1089 Budapest, Orczy út 41.
Cégjegyzékszám: 13-09-163952, Adószám: 24335296-2-42

Átvételi pont címe: 1089 Budapest, Orczy út 41.
Megtekintheti, kipróbálhatja termékeinket, de csak a Webáruházunkban leadott rendeléseket tudja átvenni

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 8:00-16:00-ig

Bejegyző bíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság Cégbírósága 
Tárhely szolgáltató adatai: ShopRenter.hu Kft., 4028 Debrecen, Kassai út 129.


 

Cégünk küldetése:

Csaknem húsz éve dolgozom fogorvosként, sok rendelőben megfordultam. Ezen idő alatt gyakran járt a fejemben, hogyan lehetne a praxis működését hatékonyabbá tenni. Máig nem tudom elfogadni, ha a fogorvos vezető a költségcsökkentésen a vele dolgozók fizetésének és járulékainak lefaragását érti, miközben két kézzel szórja a pénzt más területen. Szeretnék weboldalunkon sok hasznos tapasztalatot megosztani a kollegákkal, hogy ezekből profitálva minél több pénzt takarítsanak meg.

Dr. Handa Tibor
Keverőcsőr.hu - Fogászati webáruház alapítója, fogszakorvos

Legyen mindig jól értesült, csatlakozzon facebook oldalunkhoz: www.facebook.com/keverocsor


Amit tudunk ígérni:

 • Állandó kedvező ár. Az általunk forgalmazott termékek 85%-át nem fogja tudni magyarországi legális fogászati kereskedőtől olcsóbban beszerezni (valódi diszkont vagyunk). Ha mégis van, aki nálunk jobb áron adja tartósan (több mint 1-2 hónapig), akkor értesítsen és megajándékozzuk.

 • Fizethet bankkártyával a webshopunkon vagy rendelőjében a megrendelt áru átvételekor, mobil pos terminálunk segítségével.

 • Elmondjuk, hogyan kellene ápolni tartós termékeinket, hogy a leghosszabb ideig működőképesek legyenek.

 • Ha garanciális időn túl javíthatatlanul elromlik tőlünk vásárolt terméke, akkor 1000 Ft-ért visszavásároljuk Öntől- azaz jóváírjuk következő vásárlásánál - és visszajuttatjuk a gyártási helyére. (Környezettudatosság !)

 • Gondoskodunk kisgépeink alkatrészellátottságáról, amelyeket megvéve minimális műszaki érzékkel akár Ön is - szervizes nélkül is! - működésbe helyezhet. (pl. LED lámpa új akkumulátora, kuplung LED izzója, homokfújó új fúvókája, stb.) Az ön kiszolgáltatottsága csökken.

 • Amíg nem találunk megbízható, hosszú távon elérhető, jó fogászati szervizest, addig nem adunk el komolyabb szervizigényű gépeket. Hiába kecsegtet minket is a nagy értékű ügylet nagy jutaléka.

 • 28 napos visszavásárlási garanciát és ingyenes termékmintákat.

Amit nem fognak tőlünk látni:

 • Mivel nem a kereskedelem az egyetlen pénzbevételi forrásunk, és szerintünk több jó szándék szorult belénk, mint néhány kereskedelmi konkurenciánkba, így nem fogunk hívatlanul beállítani önökhöz, nem fogjuk munkaidőben a nyakukba varrni általunk kitűnőnek ítélt (de csak a mi javunkat szolgáló) termékeket. Termékeink árai magukért beszélnek, ezért nem kell hozzá ember, aki rábeszéli önre. Mi az ismeretterjesztésre helyezzük a hangsúlyt, és nem az egyoldalú haszonszerzésre.

 • Nem fogunk álakciós (pl. amikor piaci áraink fölé kétszer akkora árat írunk, áthúzzuk és beírjuk, hogy 50 %-os kedvezmény) árakkal Önt sürgős vásárlásra sarkallni.

 • Nem fogjuk az Önök email címeit heti szinten jelentéktelen híreinkkel bombázni.

 • Nem fogjuk eltitkolni, hogy termékeink egy jó részét Európán kívülről szerezzük be, és nem nevezzük saját termékeinknek őket.

 • Nem fogjuk drága termékeink árát azzal magyarázni, hogy a piacon található többi hasonló árunál ez tartósabb, színvonalasabb, fenntartása olcsóbb (csak hogy az ár/érték arányt valahogy korrigáljuk).

 • Nem ígérjük, hogy a kézidarab és fogászati kisgép termékeinket a rendelőjébe juttatjuk 5 munkanapon belül (sajnos kisebb raktárkészlettel rendelkezünk, mint a nagy nyugat-európai multinacionális konkurens cégek), de  legkésőbb  4-6 héten belül kiszolgáljuk Önt.

  / A teljesítési idő az egyetlen tényező, amellyel 1-2 Magyarországon müködő fogászati kereskedelmi cég jobb lesz, mint mi. /

 • Valószínűleg nem fogja tudni nálunk minden fogászati anyagát, gépét beszerezni, mert nem célunk a Magyarországon fellelhető teljes termékpaletta kínálata.  / Mert ez egyértelmű áremelést okoz minden kereskedő cégnél. 

TEÁOR számunk: 4791- Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-65163/2013

Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartási szám: PE24335296