A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője

Még ha nem is retteg minden páciens a fogorvostól, valószínűleg mindenkiben van egy kis szorongás amikor belép a rendelőbe.  Mindez akár meg is változhat, ha a fogorvosok barátságosabb vagy karakteresebb rendelőben fogadják pácienseiket.

Úgy érzi, rendelőjében unalmas kórházi hangulat uralkodik? Most szeretne rendelőt nyitni? Vagy fel szeretné újítani meglévő rendelőjét? Szeretné, hogy vonzó és egyedi legyen, ahová a betegek is szívesen járnak? Most bepillanthat a világ 8 legérdekesebb, olykor kicsit őrült fogorvosi rendelőjébe. Fedezze fel Ön is ezeket a helyeket virtuális túránk segítségével, és ha kedve támad, merítsen ötleteket belőlük.


1. A legvízalattibb

 

Önnek mi a kedvenc hobbija? Siklóernyőzés, sziklamászás, horgászás? Haress Rahim fogorvosnak a búvárkodás, ez adta az ihletett a tengeralattjáró-hangulathoz a rendelőjében. Az alacsony mennyezet, a köralakú ajtók és a falakra vetített hullámzó tenger mind ezt erősíti. 

 

A képre kattintva további képeket tekinthet meg a rendelőről!

Rendelő helye: Brambleton, Virginia, USA, a rendelő facebook oldala

 


2. A legelegánsabb

 

Érezheti valaki felségesen magát egy rendelőben? Igen! Itt minden új fényben ragyog, mint egy ékszerdobozban.  Ez a különleges fogorvosi rendelő 2014 áprilisában nyílt Berlinben. A páciens egyedülálló történelmi hangulatú helyre számíthat egy élvonalbeli praxissal. A tulajdonos, Andreas Bothe a neves építészt, Manfred Treilinget kérte fel, akinek legismertebb projektje a Reichstag kupolájának újratervezése Berlinben.

 

A képre kattintva további gömbpanorámás képeket tekinthet meg a rendelőről!

Rendelő helye: Berlin, rendelő honlapja, a rendelő bemutatkozó videója, 360 fokos gömbpanorámakép a rendelőről

Forrás: denttalents.de 

 


3. A legcukibb

Ki menne el Japánba egy fogászati kezelésért? Talán a Hello Kitty-rajongók, akik számára már kialakítottak éttermet, hotelt, kórházat. Hát most itt egy fogorvosi rendelő is. Miért ne?

 

A képre kattintva további képeket tekinthet meg a rendelőről!

Rendelő helye: Tokió, a rendelő honlapja, további képek a rendelőről

 

 

4. A legfényűzőbb

 

Joe Roberts fogorvos rendelője valószínűleg a legfényűzőbb és legextravagánsabb a világon. Dr. Roberts a philadelphiai Rittenhouse Square Parkra néző gyönyörű, régi házban lakik és dolgozik, ahol faragott falépcsők, díszes bútorok, tükrök, egybenyíló nagy terek idézik a múlt fénykorát. Tátva marad a szánk: hú, ez már valami!

 

Rendelő helye: Philadelphia, a rendelő honlapja

 

 

5. A legfuturisztikusabb

Hova menne Brad Pitt fogorvoshoz Berlinben, ha nem a kedvenc építészei által tervezett KU64-be? Futurisztikus koncepció, radikálisan új kialakítás, meglepő színek: narancs, fehér és piros. A szuperkreatív berlini Graft Stúdió építészei tervezték, nincs kórházszag, aromaterápia biztosítja a kellemes hangulatot és a relaxációt.

 

A képre kattintva további képeket tekinthet meg a rendelőről!

Rendelő helye: Berlin, a rendelő honlapja, facebook oldala

 

 

6. A legjobb panorámájú

Ez a rendelő élményt ígér betegnek, látogatónak egyaránt. A színterápia jótékony hatását kihasználva inspiráló hátteret biztosít a koncentrált orvosi munkához.

 

 

Rendelő helye: Alfonso Patron Dental, Arlington, Virginia. A rendelő facebook oldala

forrás: setviral.com

 

 

7. A leggyermekbarátabb

 

Elég para a fogdoki? Felejtsd el! Dr. Dustin James ezért alakította ki úgy a rendelőjét, hogy a kis páciensekre minden zugban valami izgalmas várjon. Van itt kalandszoba szafari- és dzsungel témában, minden színes, tele meglepetéssel: kincsesláda az ifjú felfedezőknek, talán még szellemek is vannak!

Vagy mániád a zene meg a videójáték? A tiniknek szól az oregoni DFT rendelő, ahol minden buli és szórakozás. A gyerkőc filmet nézhet a fogorvosi székből, miközben „Damoklész” gitárja függ a feje fölött. Bárpult, online zene, X-box, Playstation, képregény-fal, mi kell még?

 
 

A Rendelő helye:  Wilsonville, Oregon, USA rendelő honlapja a rendelő facebook oldala

 

 

+1 A legdurvább

 

A kakukktojás: Milyen őrült látvány lenne ez egy fogászati rendelő várójaként! Sajnos ennyire bátor fogorvost nem találtunk, aki ezt be merné vállalni. Az igazat megvallva ez a Colgate installációja a Museo de Los Ninos-ban, Kolumbia fővárosában, Bogotában. 

 

Ön is ismer olyan rendelőt, amelynek helye lett volna a listában, vagy tudomása van különleges dizájnú magyar rendelőkről? 
Ossza meg velünk:


Felhasznált források és remek oldalak ha további érdekes rendelőkre kiváncsi:

Amenyiben fel kívánja használni cikkünket, kérjük, tüntesse fel honlapunkat forrásként működő linkkel. Köszönjük, hogy tisztességesen jár el.