A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Bemutatkozik Izrael legizgalmasabb fogászati vállalkozása

Régóta terveztük, hogy az Implantológia irányába is bővítjük termékpalettánkat.  Sok helyen kutattunk, kerestünk, végül Izraelben találtuk meg azt a gyártót, amelyet jó szívvel ajánlunk az Önök figyelmébe!

Izrael a világ egyik vezető országa a high-tech iparágak és az innováció területén. A világon Izraelben a legmagasabb, 15 százalék a high-tech iparág hozzájárulása a hazai össztermékhez (GDP), minden tizedik munkavállaló – nagyjából 250 ezer ember – a high-tech iparban dolgozik, és Izraelben működik a világon az Egyesült Államok után a második legtöbb kutatás-fejlesztési központ. 

Ezen high-tech cégek közé tartozik a  Paltop Advanced Dental Solutions, mely nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy élen fog járni a digitális technológia terjesztésében. A fogászat világában eddig is megjelentek bizonyos területeken a digitális eszközök, de olyan rendszerre, amely a diagnózisfelvételtől az adatgyűjtésen és a tervezésen át a gyártásig végig digitalizálva van, eddig nem sok példa akadt.  


Sam Topaz (középen) a Paltop alapító tulajdonosa személyes prezentációján avatott be minket cégük legfrissebb fejlesztéseinek titkaiba.

Arról, hogy milyen izgalmas terveik vannak, személyesen nyerhettünk bepillantást még év eleji izraeli látogatásunk alkalmával. Sam Topaz a cég alapító tulajdonosának meghívásának eleget téve 3 különleges napot töltöttünk el Izraelben, ahol gyárlátogatás keretében mutatták be legújabb fejlesztéseiket.

A Paltop olyan forradalmian új implantológiai és sebészi rendszert hozott létre, mely a jó minőséget képviseli elérhető áron. Céljuk, hogy a fogorvos jobb teljesítményt nyújthasson és még a bevétele is növekedjen, miközben a beteg elégedettsége is nő. A Paltop implantációs rendszerét a világ meghatározó implantológiai szakemberei álmodták és tervezték meg, és olyan vezető gyártó gyártja, amely korábban a NASA, az Intel és a GE beszállítójaként nagy tapasztalatra tett szert.


Moti Abraham, a Paltop sales managere mutatja be a CNC gépeket

És hála az Euromedic által megteremtett erős és biztonságos háttérnek, mostantól a Paltop termékeit Önök is megvásárolhatják.
Keressenek minket: +36-1-792-7332 telefonszámon vagy
 info@fairtradeimplant.hu címen


A PALTOP® csoport mögött több mint 30 év tapasztalat áll a fogászati implantológia területén. A céget három szakember álmodta meg, akik több évtizede folytatnak tudományos kutatásokat, dolgoznak szájsebészként vagy mérnök-implantológusként, és a nemzetközi ipari menedzsment legmagasabb szintjén is bizonyítottak. Azzal a céllal alapították, hogy olyan vezető nemzetközi implantációs cég váljon belőle, mely a legjobb minőséget képviseli azáltal, hogy a tudományos kutatások eredményeit felhasználva ötvözi a modern terméktervezést a legjobb gyártási módszerekkel.


További kapcsolódó kiegészítő termékek: