A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Új szállítási mód: Foxpost Csomagautomata most bevezető 950 Ft-os áron >>>

A 8 legmegdöbbentőbb dolog, ami a fogászat világában történt

A legfurcsább, legviccesebb és legőrültebb fogorvosi sztorik melyek bejárták a világsajtót 2015-ben

A tavalyi év sok érdekes újdonságot hozott mind a technológiában mind a kereskedelemben, izgalmas műszaki fejlesztések, új termékek kerültek piacra, de ez az év ugyanakkor sok szórakoztató – néha egy kicsit riasztó- sztorit is produkált! A DentalProductsReport összegyűjtötte a tíz legfurcsább, legfelháborítóbb "fogas" történetet, amely 2015-ben címlapra került.

Véget ért 2015, és meg kell hagyni, különös egy év volt. Az ál-fogorvosoktól kezdve a fogászati amnézián keresztül egészen azokig a páciensekig, akik pillanatragasztót használnak fogaik visszaragasztására, egy sor különös fogászattal kapcsolatos történet került címlapra tavaly. Hogy ezek a hihetetlen történetek ne merüljenek a feledés homályába, összeállítottunk egy listát kedvenc furcsa, vicces és olykor egyenesen őrült fogászati híreinkből, melyeket 2015-ben olvashattunk.

Olvassák el ezek közül a 8 legmegdöbbentőbbet:

 
 
 1  Bölcs lépés? Saját bölcsességfogából készült gyűrűvel kérte meg barátnője kezét egy férfi
Mindössze egy fogkefére van szüksége egy kaliforniai nőnek, hogy eljegyzési gyűrűjét tisztán tartsa, gyémánt helyett ugyanis a gyűrűje a leendő férje fogából készült.
 
 
 

 2  LeBron James látogatása a fogorvosnál messze nem ér fel egy zsákolással 

Mi a közös Önben és LeBron James-ben? Valószínűleg nem túl sok dolog, hiszen King James szinte mindenben kivételes tehetség és már-már istenként tekinthetünk rá. Az egyetlen dolog, ami halandóvá teszi: ha beül a fogorvos székébe...
 
 

 3  Egy férfit azzal vádolnak, hogy fogóval húzta ki a nők fogait szex közben

 
Egy új-zélandi férfi fogatlan nők iránti vonzalma állítólag odáig fajult, hogy egy sor erőszakos támadást hajtott végre, melynek során áldozatai fogait egy fogóval távolította el.
 
 
 4  Egy nő saját fogait ragasztotta vissza pillanatragasztóval, hogy ne kelljen fogorvoshoz mennie.
Sokan félnek fogorvoshoz fordulni, de a legtöbben mégis összegyűjtik bátorságukat, ha a saját foguk kiesik. De a legtöbb ember nem Angie Barlow Angliából, ugyebár...
 
 
 5  Egy férfi fogászati kezelése különös amnéziát eredményezett
Sokan rettegnek a fogorvostól, de nekik legalább évente csak néhány alkalommal kell szembenézniük ezen félelmükkel. Ugyanez azonban nem mondható el egy brit férfiről, aki az emlékezetkiesés egy különös formája miatt minden reggel úgy ébred, hogy aznap van a fogászati kezelésének a napja.
 
 
 6  Sörnyitókkal pótolják a rögbijátékosok fogait
 

A rögbijátékosok szeretik a tivornyázást és becsülik a kellemesen eltöltött időt, s egy sört forgalmazó cég, hogy még élvezetesebbé tegye számukra a mulatozást, néhány játékos törött fogait sörnyitóval pótolta egy reklám kampány keretében.

 
 

 7  Egy irodavezetőt letartóztattak, miután fogorvosnak adta ki magát és még gyökérkezeléseket is végzett

Egy fogorvosi rendelő irodavezetője kénytelen volt szembenézni azzal, hogy milyen komoly következményei lehetnek annak, ha fogorvosnak adja ki magát és a gyanútlan pácienseken kezeléseket végez.

 
 8  Gyújtogatással vádolnak egy kaliforniai fogorvost
 
Talán tüzes természetét kellene vádolnunk, de most kénytelen az igazságszolgáltatással szembenézni az a fogorvos, aki két konkurens fogorvosi rendelőt gyújtott fel.
 
 
 

További érdekes cikkek Blogunkban:

A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője

A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője
 

Még ha nem is retteg minden páciens a fogorvostól, valószínűleg mindenkiben van egy kis szorongás amikor belép a rendelőbe. Mindez akár meg is változhat, ha a fogorvosok barátságosabb vagy karakteresebb fogorvosi rendelőben fogadják pácienseiket.
Tekintse meg galériáriánkat >>>
,,Aki jól választ, akár egy nyaralás árát is megspórolhatja!”

,,Aki jól választ, akár egy nyaralás árát is megspórolhatja!”
 

Alig két éve indult, és 2015-ben az év fogászati kereskedőjének választották a Keverőcsőr Webáruházat. Dr.Handa Tibor fogszakorvossal, a Keverőcsőr Webáruház alapítójával és Cziglán Tamással, a webáruház marketing-tanácsadójával beszélgettünk.
Olvassa el a dental.hu interjúját >>>

 

Tornagyakorlatok Fogorvosoknak!

Nem minden tornagyakorlat tesz jót a fogorvosoknak
 

A fogorvosok munkájuk során egyoldalú izomterhelésnek vannak kitéve, különösen azért, mert nagy részben előrehajló fejjel és háttal, testüktől eltartott, előrenyújtott karral kell dolgozniuk. Ennek következménye sok esetben a nyak, váll, illetve hát táján jelentkező fájdalom.
Így válasszon gyakorlatot >>>
Tartalomhoz tartozó címkék: hír fogászat világa fogorvos