A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Új szállítási mód: Foxpost Csomagautomata most bevezető 950 Ft-os áron >>>

Gyártóinkról

Itt csak a kevésbé ismert gyártókról írunk, az európaiakról nem:

 

ACEONEDENT:

Koreai cég, 1991 óta (24 éve !) fogászati gyártók, guttapercha- és papír pointra szakosodtak és 80 országba exportálnak. Európában 15 év óta vannak jelen, főleg Nagy-Britanniában. Szerintem Ázsia legjobb guttapercha- és papír point gyártója ! Mindent megtanultak az amerikaiaktól a guttaperchákról és a papír poénokról. Kifejezetten erre a két termékre szakosodott cég, vérprofik.

WOODPECKER:

Kínai cég, 1989-ben (26. éve !) adták el első depurátorukat, a márkanevük 17 éve létezik, 10 éve szerezték meg az európai forgalmazási engedélyüket, 5 éve második márkanéven (DTE) is gyártanak. Egyik legnagyobb európai vásárlójuk a Carlo di Giorgi. Ha ez az olasz cég megbízik ebben a márkában ön is nyugodtan megteheti!

COXO:

16 éve van ISO minősítésük, 10 éve vannak jelen az európai piacon a fogászati kézidarab és kisgép termékeikkel. Könyökdarabjaik széles repertoárja minden igényt kielégít (szerintem). Szerintem a két legjobb  ázsiai kézidarab gyártók közt van !

UNICLEAN:

Magyar gyártó cég! A megmaradt kevesek egyike. 14 éve alakult korábbi vegyipari cégekből, 12 éve ISO minősítést szereztek. Fogászati fertőtlenítésre használt anyagaik megfelelőek. Én személy szerint régóta elégedett vásárójuk és támogatójuk vagyok!

DISPOMEDICOR:

A másik magyar gyártó cég! A régi Medicorból kivált és egyszerhasználatos egészségügyi termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik .

Mercator Medical:

1996 óta van jelen a lengyel egészségügyi piacon. A cég 2005 óta rendelkezik magyarországi képviselettel is. A védõkesztyűkre szakosodott, különös tekintettel az orvosi és háztartási kesztyűkre. Ők csak importőr cég, a kesztyűik ázsiában készülnek, mint a világ kesztyűinek 98 %-a !

DOCHEM:

Ők 16 éve alakultak Kínában egyszerhasználatos és infekció kontroll termékekben nagyon jók, azóta fokozatosan fejlődnek először inkább Nyugat-Európa fedezte fel, de mára elérkeztek végre Kelet-Közép-Európába is! Lengyel központon keresztül már nemcsak Csehországot, hanem Magyarországot is ki tudja szolgálni rajtunk keresztül a minőségi termékeivel!