A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Új szállítási mód: Foxpost Csomagautomata most bevezető 950 Ft-os áron >>>

Hányféle módon juthat termékeinkhez?

1. Ha rendelése eléri a 20 000 Ft-ot, és sokat tartózkodik rendelőjében: A leggyorsabb, legkényelmesebb mód, ha a GLS-sel történő házhoz szállítást választja. Ha ad egy tól-ig időintervallumot a rendeléskor a megjegyzésben, hogy mikor találják a szállítási címen, mi jelezzük a futárszolgálatnak.

2. Ha 20 000 Ft alatt rendel, és szeretne spórolni a szállítási költségen: Válassza a Postán Maradó szolgáltatásunkat, nem a leggyorsabb, de a legolcsóbb. Ilyenkor ön választja ki, melyik postára akar befáradni a csomagért.

3. Ha nem tartózkodik fix időkben adott helyeken, de nem akar sorban állni a postán: Válassza a Posta Pont szolgáltatást, ekkor ön jelöli ki, melyik MOL benzinkúton akarja átvenni csomagját. Kicsit drágább a 2. típusnál (20 000 Ft-os rendelés alatt), de kényelmesebb mód.

4. Ha szereti élőben látni és kipróbálni a terméket és van ideje: Felkeresheti székhelyünket ( előre egyeztetett időpontban) vagy beugorhat üzletünkbe is hétköznap 8-16 óráig (előzetes jelzés nélkül is).

5. Ha olyan termékre vágyik, amit csak az ön rendelőjében tud kipróbálni, és nem meri weben megrendelni: Inkodolt esetben felkeressük önt, ha hív minket, de pont azért fejlesztjük a lehető legmagasabb szintre webáruházunkat, hogy eme költéges megoldásra a legritkább esetekben kerüljön sor.

 

Ha van olyan ön által ismert fogászati kereskedő cég, aki ennél több és szélesebb körű módokat tud nyújtani önnek kérjük jelezze, hadd tanuljunk tőlük!