A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Webáruházunk új designra váltott

Öt évvel ezelőtt elsők között tettük mobilbaráttá webáruházunkat. Elérkezett az idő, hogy ismét szintet lépjünk, és még jobb felhasználói élményt nyújtsunk okostelefonon és tableten, így ezeken az eszközökön fogászati webáruházunk legalább olyan látványos és jól használható, mint egy laptopon vagy asztali monitoron. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a fejlesztést cégen belül oldottuk meg, így semmilyen plusz költséget nem jelentett számunkra és közvetve a vásárlóinknak a designváltás.

Az új design tökéletes megjelenést biztosít minden népszerű böngészőben, legyen az Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Apple Safari vagy Opera. Ráadásul a korábbi változathoz képest sebességnövekedést érhet el minden felhasználó az új verzió használatával. A kód szintű átalakításoknak hála a főoldal és az aloldalak is gyorsabban töltődnek be. Kellemes böngészési élményt kívánunk látogatóinknak!