A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Hungarian
English
Romanian
French
Termék csoportok

Képes beszámoló a 2021-es Dental World-ről

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. A kiállítás egyik legszélesebb termékkínálatával és legalacsonyabb áraival találkozhattak pultjainknál a vásárlók. 

Egy ilyen terhekkel teli év után szerettünk volna mosolyt csalni ügyfeleink arcára, ezért többféle játékra invitáltuk a közönséget. Nyereményszelvényért azonnali ajándékként ráharapásgátlót adtunk, a szerencsés nyertes pedig fotopolimerizációs lámpát vihetett haza. (A sorsolás eredménye ebből a facebook postunkból kiderül.) A szerencsekerék is pörgött, és a zsákbamacska meglepetései sem maradtak el. 

Garázsvásárunkon ötödáron juthattak értékés kéziműszerekhez a látogatók jótékony célt támogatva. Ahogy ígértük, a Garázsvásár teljes bevételét, 60.370 Ft-ot negyvenezer forinttal egészítettük ki, és a Budapest Bike Maffiának adományoztuk, akik 2011 óta készítenek és osztanak ki ételadományokat hajléktalanoknak.

Mivel a mi standunknál sokszor hosszú a sor, ezért a Dental World akciós árait webáruházunkban is elérhetővé tettük, és az akció idejét szeptember 26-ig kinyújtottuk. Éljen Ön is a lehetőséggel, és vásároljon vasárnap éjfélig akár féláron!

Tartalomhoz tartozó címkék: charity Dental World fogorvos