A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü

Új Pénztárfelület

Ahogy augusztusban megígértük: 2018 októberétől új, letisztult pénztárfelületre váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.

 

 

Letisztult felület, gyors betöltődés
A kosár és pénztár oldalon nincsenek felesleges elemek, amelyek elterelnék a látogatók figyelmét és lassítanák az oldal betöltődését. Mivel az új pénztár egy többlépcsős folyamaton vezeti keresztül a látogatót, egy folyamatjelző mutatja a felhasználónak, hogy hol jár és hány lépést kell még megtennie a vásárlás befejezéséig.

Mobilbarát pénztárfelület
Napról napra többen vásárolnak okostelefonról. Az űrlapok kitöltése sok fejtörést okoz a vevőknek a mobilos vásárlások során. Emiatt mobilon mindenhol nagy beviteli mezők és nagy gombok vannak, és ahol lehet, automatikusan töltődnek ki a beviteli mezők.

Felhasználóbarát hibajelzések
Akármennyire is egyszerű egy felület, a vásárlók időnként hibáznak. Amennyiben a látogató egy hibaüzenetet lát, a webáruháznak segítenie kell őt a hiba gyors és egyszerű javításban. 

Keresés