A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

A személyes átvétel ismét elérhető

2020. 06. 02. 07:52:12

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, a személyes átvétel június 2-től újra elérhető. Hétköznap 8-16 óra között tartunk nyitva. Járvány megelőzés érdekében egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat a vendégtérben. A maszk viselése kötelező. Fontos, hogy továbbra is csak a Webáruházunkban leadott rendeléseket tudja átvenni. Rendelést e-mailben, telefonon sajnos nem tudunk felvenni, csak a webáruházban tudunk rendelést fogadni.

Egyes termékeinket készlethiány miatt csak fogorvos vásárlóink számára forgalmazzuk rendelési mennyiségi korlátokkal. Ennek köszönhető, hogy ezen termékeinkből egyáltalán van még készleten. Ezen termékeket csak bejelentkezés után fogják látni a fiókjukban, a COVID-19 menüpontban. Ha új regisztrációja van, kérjük, jelezze az info@keverocsor.hu e-mail címen. 

Azon védőfelszereléseket (pl:  kézfertőtlenítő, arcvédőpajzs), amelyekből rendelkezünk megfelelő mennyiséggel, hogy a nem fogorvos igényeket is kiszolgáljuk, megtalálják a Pácienseknek menüpontban.

Folyamatosan dolgozunk új beszerzési források felkutatásán, helyettesítő termékek beszerzésén. Sajnos a beszállítóink részéről áremelés várható, de abban biztosak lehetnek, hogy - ahogy eddig is, úgy ezután is - cégünk nevéhez híven tisztességes kereskedelmi gyakorlatot folytatunk, és csak annyival emeljük árainkat, amennyivel a mi költségeink növekednek. Kérjük, iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy értesüljenek az új szállítmányok érkezéséről. Köszönjük megértésüket!

Dr. Handa Tibor, 
fogszakorvos, a Fair-Trade Dental Kft ügyvezetője