x
A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü
magyar
Hungarian hu
English en
Romanian ro
French fr
Ft
Ön itt jár: > >

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Fogorvosok munkahelyi stressz- tényezői és ezek hatásai Fogorvosnak lenni stresszes foglalkozás. Nap, mint nap számos feszültségforrással kell megküzdeniük. Egy kutatás igyekezett feltérképezni, mik ezek a speciális stresszhatások, annak érdeklében, hogy jobban ki lehessen védeni ezeket. A magyar fogorvos társadalomra vonatkozóan ez volt az első ilyen témájú kutatás: a tavaly elvégzett kérdőíves felmérés célja az volt, hogy feltárja vajon a magyar fogorvosokat hasonló jellegű és mértékű stressz tényezők befolyásolják-e, mint külföldi kollégáikat.
A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver.

Nemrég egy új fogászati szoftver jelent meg a piacon.

A program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről beszélgettünk a fejlesztő cég vezetőjével, Baumann Leventével.

Ünnepi nyitva tartás 2017

Kedves Kollégák!
Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 

Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

Dental Pocket az innovatív fogászati szoftver

18 éve dolgozom fogorvosként. Eddig mindig papír alapon adminisztráltam, a Dental Pocket az első olyan szoftver, ami miatt felhagyok ezzel a szokásommal.

Öt éve azért hoztuk létre a fogászati webáruházunkat, hogy a fogorvosok időt és pénzt spóroljanak, a Dental Pocket is ebben segíti Önöket!

Nyitási Akció
A többszörösére nőtt területnek köszönhetően jobban tudjuk biztosítani termékeink folyamatos elérhetőségét.  
 
Ahogy arról már értesülhettek, folyamatosan növekvő vállalkozásunk ismét kinőtte üzlethelyiségét, és alig 1000 méterre a korábbitól, a Cserhát és az István utca sarkára költözött. 
Guttaperchavágót adományoztunk a Bethesda Gyermekkórház SNI Fogászatának

Ha Ön is szeretne hozzájárulni a Bethesda Gyermekkórház SNI Fogászat felszerelésének fejlesztéséhez, olvassa el cikkünket!

Tudomásunkra jutott, hogy a Bethesda Gyermekkórház SNI Fogászatán a műtéti körülmények speciális feltételeket igényelnek. Az itt dolgozó fogorvosok munkáját - többek között a fokozott robbanásveszély miatt - egy guttaperchavágó nagyban megkönnyítené, ezért úgy döntöttünk, hogy a kórháznak adományozunk egy ilyen praktikus és hasznos eszközt.

Az idei IDS-en Új rekordok születtek!
Jóleső érzés volt partnereinkkel Kölnben régi ismerősként újra találkozni.
 
A szervező Koelnmesse által nyilvánosságra hozott legfrissebb adatok szerint 157 országból több mint 155.000 ember látogatott el az idei Nemzetközi Fogászati Show-ra (IDS). Ez a 2015-ös IDS-hez képest 12%-os növekedést jelent. A vásáron 59 ország 2305  kiállítója vett részt a mintegy 163.000  m²-es területen. A több mint 155.000 látogató mintegy 60%-a érkezett külföldről. (2015-ben ugyanez az arány 51% volt.)
Tájékoztató a 2017 tavaszi Semmelweis Fogászati Napokról

Gyorsgombok: Előadások időrendje | Kiállítási térkép | Programfüzet | Akciós termékek

Az utóbbi években megszokott őszi fogászati rendezvények a Semmelweis Egyetem fogorvosi kötelező szintentartó továbbképzésével bővülnek. A rendezvény helyszíne: Várkert Bazárban megrendezésre kerülő, A rendezvény időpontja: február 24-25. Szeretettel várjuk a Várkert Bazárba, ahol a Keverőcsőr Webáruház rendelésfelvevő pultját is megtalálja. Részletek >>> 

A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője

Úgy érzi, rendelőjében unalmas kórházi hangulat uralkodik? Most szeretne rendelőt nyitni? Vagy fel szeretné újítani meglévő rendelőjét? 

Még ha nem is retteg minden páciens a fogorvostól, valószínűleg mindenkiben van egy kis szorongás amikor belép a rendelőbe. Mindez akár meg is változhat, ha a fogorvosok barátságosabb vagy karakteresebb fogorvosi rendelőben fogadják pácienseiket. 

Megérkeztek a várva várt EVA fejek

Az előre-hátra mozgó LTA- és EVA-fejek minden kompatibilis eszközzel használhatóak!

Végre megérkeztek Coxo EVA- könyökünkkel is kompatibilis svéd Dentatus EVA-fejek. A Profi Mechanikai Fogtisztítás (PMTC) célja a legtökéletesebb szájhigiénia elérése és fenntartása . 

Új funkciók webáruházunkban

Reméljük ezek a fejlesztések kényelmesebbé teszik a vásárlást, és még több időt és pénzt spórol webáruházunkban!

Fontosnak tartjuk, hogy webáruházunkat folyamatosan fejlesszük, és a legújabb funkciókról Önöket is tájékoztassuk. Mostani fejlesztéseink középpontjában a kommunikációnk javítása és a webáruházunkban történő vásárlás kényelmesebbé tétele áll.

Tájékoztató az őszi Semmelweis Fogászati Napokról

Gyorsgombok: Előadások időrendje | Kiállítási térkép | Programfüzet | Akciós termékek

Az utóbbi években megszokott őszi fogászati rendezvények a Semmelweis Egyetem fogorvosi kötelező szintentartó továbbképzésével bővülnek. A rendezvény helyszíne: Várkert Bazárban megrendezésre kerülő, A rendezvény időpontja: szeptember 30-tól - október 1-ig. Szeretettel várjuk a Várkert Bazárba, ahol a Keverőcsőr Webáruház rendelésfelvevő pultját is megtalálja. Részletek >>>