A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Új Funkció Webáruházunkban Új funkció Webáruházunkban: Amennyiben Ön gyakran ugyanazon termékeinket vásárolja, akkor ezt mindenképp érdemes a elolvasnia:
Megújult Webáruházunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
Ünnepi nyitva tartás 2018

Kedves Kollégák!
Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 

Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver.

Nemrég egy új fogászati szoftver jelent meg a piacon.

A program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről beszélgettünk a fejlesztő cég vezetőjével, Baumann Leventével.

Fogorvosok munkahelyi stressz- tényezői és ezek hatásai Fogorvosnak lenni stresszes foglalkozás. Nap, mint nap számos feszültségforrással kell megküzdeniük. Egy kutatás igyekezett feltérképezni, mik ezek a speciális stresszhatások, annak érdeklében, hogy jobban ki lehessen védeni ezeket. A magyar fogorvos társadalomra vonatkozóan ez volt az első ilyen témájú kutatás: a tavaly elvégzett kérdőíves felmérés célja az volt, hogy feltárja vajon a magyar fogorvosokat hasonló jellegű és mértékű stressz tényezők befolyásolják-e, mint külföldi kollégáikat.
A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője

Úgy érzi, rendelőjében unalmas kórházi hangulat uralkodik? Most szeretne rendelőt nyitni? Vagy fel szeretné újítani meglévő rendelőjét? 

Még ha nem is retteg minden páciens a fogorvostól, valószínűleg mindenkiben van egy kis szorongás amikor belép a rendelőbe. Mindez akár meg is változhat, ha a fogorvosok barátságosabb vagy karakteresebb fogorvosi rendelőben fogadják pácienseiket. 

Keresés