A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap. Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft-tól. Csomagautomata 950 ft-tól Részletek >>>

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Útmutató a gépi tűink használatához, mit, mire használjon Az elmúlt 30 évben, mióta Magyarországon is adott a gyökérkezeléseknél a gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszert fejlesztett ki, ezáltal pedig a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel, információkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is szédülni kezdtem és nehezen igazodtam el, hogy melyik típus mire való. Ebben a rövid útmutatóban összefoglaljuk Önnek, hogy mit, mikor használjon. 
Új vállalatirányítási rendszert vezettünk be

A csomag feladásának pillanatában e-számlát küldünk e-mailben melyet csatolt pdf-ként letölthet.

Woodpecker depurátorok, depurátorfejek

A Woodpecker már 33 éve Kína egyik leginnovatívabb fogászati termékeket gyártó cége. Mára már 140 országban értékesíti fogászati kisgépeit és az azokhoz szükéges alkatrészeket. 10 éve mi is partnerei vagyunk és örülünk a szakszerű és gyors kiszolgálásuknak. Szinte minden európai és amerikai konkurens depurátorfej gyártó termékeit árulja engedéllyel és jóval kedvezőbb áron. 

Képes beszámoló a 2021-es Dental World-ről

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás.
Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot.