A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Útmutató a gépi tűink használatához, mit, mire használjon Az elmúlt 30 évben, mióta Magyarországon is adott a gyökérkezeléseknél a gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszert fejlesztett ki, ezáltal pedig a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel, információkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is szédülni kezdtem és nehezen igazodtam el, hogy melyik típus mire való. Ebben a rövid útmutatóban összefoglaljuk Önnek, hogy mit, mikor használjon. 
Képes beszámoló a 2021-es Dental World-ről

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás.
Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot. 
Megújult Webáruházunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
Ünnepi nyitva tartás 2019

Kedves Kollégák!
Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 

Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.