A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Új Funkció Webáruházunkban Új funkció Webáruházunkban: Amennyiben Ön gyakran ugyanazon termékeinket vásárolja, akkor ezt mindenképp érdemes a elolvasnia:
Megújult Webáruházunk 2018 augusztusától új, letisztult designra váltottunk. Mostantól az IOS operációs rendszerekről is gördülékenyebbé válik a rendelés.
A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver.

Nemrég egy új fogászati szoftver jelent meg a piacon.

A program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről beszélgettünk a fejlesztő cég vezetőjével, Baumann Leventével.

Fogorvosok munkahelyi stressz- tényezői és ezek hatásai Fogorvosnak lenni stresszes foglalkozás. Nap, mint nap számos feszültségforrással kell megküzdeniük. Egy kutatás igyekezett feltérképezni, mik ezek a speciális stresszhatások, annak érdeklében, hogy jobban ki lehessen védeni ezeket. A magyar fogorvos társadalomra vonatkozóan ez volt az első ilyen témájú kutatás: a tavaly elvégzett kérdőíves felmérés célja az volt, hogy feltárja vajon a magyar fogorvosokat hasonló jellegű és mértékű stressz tényezők befolyásolják-e, mint külföldi kollégáikat.
A világ 7+1 legérdekesebb fogorvosi rendelője

Úgy érzi, rendelőjében unalmas kórházi hangulat uralkodik? Most szeretne rendelőt nyitni? Vagy fel szeretné újítani meglévő rendelőjét? 

Még ha nem is retteg minden páciens a fogorvostól, valószínűleg mindenkiben van egy kis szorongás amikor belép a rendelőbe. Mindez akár meg is változhat, ha a fogorvosok barátságosabb vagy karakteresebb fogorvosi rendelőben fogadják pácienseiket. 

Ünnepi nyitva tartás 2017

Kedves Kollégák!
Áldott, Békés Karácsonyt, Sikerekben Gazdag, Szerencsés új Esztendőt Kívánunk! 

Keverőcsőr Webáruház, ahogy az év minden napján, 24 órában fogadja megrendeléseit. Szaküzletünk a két ünnep között leltár miatt zárva lesz, de webáruházon keresztül felvesszük rendelését. A két ünnep között beérkezett rendeléseket leghamarabb január 3-án tudjuk kiszállítani.

Keresés