A webhely a cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát

Menü

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Jelenlegi szállítási időnk 1-2 munkanap

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Friss hírek, információk a fogászati szakma világából és a Keverőcsőr Webáruházról
Útmutató a gépi tűink használatához, mit, mire használjon Az elmúlt 30 évben, mióta Magyarországon is adott a gyökérkezeléseknél a gépi feltágítás lehetősége, temérdek cég többféle tű-rendszert fejlesztett ki, ezáltal pedig a fogorvosok el lettek halmozva termékekkel, információkkal. A túlkínálat és a gyors fejlődés hatására sokan, köztük én is szédülni kezdtem és nehezen igazodtam el, hogy melyik típus mire való. Ebben a rövid útmutatóban összefoglaljuk Önnek, hogy mit, mikor használjon. 
 Kellemes Ünnepeket Kívánunk Év végi jótékonysági akciónk kedvezményezettjének a halmozottan hátrányos helyzetben lévő gyermekekkel és hajléktalan embereket ellátásával foglalkozó Oltalom Karitatív Egyesületet választottuk. Az idei évben: 500 db EH védőköpenyt, 4000 db cipővédő lábzsákot és 54 db 500ml-es kézfertőtlenítő gélt, valamint tartós élelmiszereket is adományoztunk több, mint félmillió forint értékben.
Új vállalatirányítási rendszert vezettünk be

A csomag feladásának pillanatában e-számlát küldünk e-mailben melyet csatolt pdf-ként letölthet.

Képes beszámoló a 2021-es Dental World-ről

A covid-lezárások utáni első Dental World-ön egy év kihagyás után a kisebb kiállítási tér ellenére ugyanakkora Keverőcsőr Standdal vártuk ügyfeleinket. 

Egy kombit adományoztunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás.
Újrarendelem gomb  a regisztrált felhasználók fiókjában A mai naptól, a regisztrált vásárlók fiókjában, a korábbi rendeléseknél elhelyeztünk egy újrarendelem gombot.